Home 9 Voordelen kokendwaterkraan

Ontdek alle voordelen

Natuurlijk biedt FlexTap een uitgebreid pakket passende opties voor elke klant, tegen een eerlijke prijs. We bieden kranen met enkel 100 graden kokend water, maar ook kranen die dubbel gezuiverd water leveren met onze aquaCLEAN filterinstallatie.

Ontdek nu alle voordelen van de FlexTap, hét alternatief voor Quooker®.

Direct retailer worden?

Meld je kostenloos aan om retailer van FlexTap te worden, ontvang GRATIS een showroom-pakket en start zonder voorraad!

Voor elke klant een passende optie

Of de klant nou op zoek is naar een kraan met direct kokend water, een kraan met een kalkfilter of zelfs een kraan met dubbel gezuiverd koud en kokend water, FlexTap biedt voor elke klant een passende optie.

Natuurlijk tegen een eerlijke prijs, want daar staan wij voor: een betaalbare kokendwaterkraan van de hoogste kwaliteit.

Daarom is FlexTap de beste uitbreiding van je assortiment!

De beste uitbreiding van je assortiment

Met de FlexTap biedt je jouw klanten het beste alternatief voor kokendwaterkranen van bijvoorbeeld Quooker®, Grohe® of FRANKE®.

De FlexTap biedt dezelfde opties, dezelfde hoge kwaliteit en dezelfde goede service. Allemaal tegen een betaalbare prijs.

Ontwikkeld met veiligheid voorop

Met de beveiligde druk-en-draai knop tapt niemand zomaar kokend water, en laat je de knop los? Dan draait deze automatisch terug.

Ook verbranden aan de kraan is geen zorg met de unieke CoolTap-technologie, hierdoor wordt de buitenkant van de kraan niet heet wanneer je kokend water tapt!

Daarnaast beschikt de FlexTap over een speciale compacte straal die niet-spettert en waaraan je niet direct verbrandt!

De zuinigste kokendwaterkraan

Natuurlijk bespaart de FlexTap energie én verspil je minder water.

De FlexTap is ontwikkeld met innovatieve technieken en hoogwaardige materialen die zorgen voor de beste isolatie en verwarmingstechniek.

Hierdoor is de FlexTap de zuinigste kokendwaterkraan op de markt met een stand-by verbruik van minder dan 1 Watt, gemeten door de ErP!

Kalkfilter inbegrepen; uitbreidbaar met gezuiverd water

Bij de FlexTap zit standaard ons boilerPROTECT kalkfilter inbegrepen om een maximale levensduur van de FlexTap te garanderen.

Daarnaast beschikt de FlexTap Filtered over onze dubbele aquaCLEAN filterinstallatie waarmee je continue geniet van het lekkerste en beste drinkwater.

De aquaCLEAN zuivert elke druppel koud én kokend water. Alle onzuiverheden zoals kalk, bacteriën, chloor en meer worden uit het water gehaald.

f

Ontdek onze uitgebreide functies

De FlexTap heeft het meest compacte reservoir van alle kokendwaterkranen; slechts 19 x 19 x 26 cm.

De FlexTap beschikt over innovatieve Plug-&-Play technologie waardoor deze gemakkelijk aan te sluiten is in elke keuken.

Ook is de temperatuur van de het reservoir naar wens instelbaar.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop